ΣΟΚ: Βιασμό 27χρονης στην Κερατέα – Ποιος ο γνωστός βιαστής της κοπέλας με προβλήματα και…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιος ο γνωστός βιαστής27χρονης κοπέλας από την Κερατέα;

Φρίκη στην Κερατέα με τον βιασμό κωφάλαλης κοπέλας με βαριά νοητική στέρηση.

Η υπόθεση εξελίχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με φρικτό πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, «φίλο» της οικογένειας και θύμα μία 27χρονη κοπέλα.

Η τραγική ιστορία αρχίζει να εξελίσσεται λίγο μετά τις 04:00 όταν η 45χρονη μητέρα της κοπέλας, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας.

Η μητέρα κατέθεσε ότι ο 42χρονος, οικογενειακός φίλος και φιλοξενούμενος, είχε φύγει από το σπίτι της, μαζί με την 27χρονη κόρη της, η οποία γεννήθηκε κωφάλαλη και με βαριά νοητική στέρηση.

Μετά από τουλάχιστον… 7 ώρες αναζήτησης, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, εντόπισαν τον «φίλο» και την άτυχη κοπέλα, ημίγυμνους κοντά στο σπίτι, με την 27χρονη να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η 45χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι ο δράστης είχε αποπειραθεί να βιάσει την κόρη της, η οποία μάλιστα είχε κακοποιηθεί και είχε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και έκλαιγε συνεχώς μη μπορώντας να ξεπεράσει όσα είχε υποστεί.

Ο 42χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απλή σωματική βλάβη, ακούσια αρπαγή και βιασμό, την περασμένη Κυριακή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και προχθές οδηγήθηκε στον Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Πηγή: fimes.gr