ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ: Ποιες περιοχές «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε βάρος του αρχηγού των «Ελλήνων Συνέλευσις» εκκρεμεί και η υπόθεση των 600 δισ.ευρώ, η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν αφορούσε, σύμφωνα με τον πρώην συνήγορο του Σώρρα και μηνυτή, Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Οι δυό τους καταδικάστηκαν ερήμην σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με την Αστυνομία να έχει εδώ κι ένα εικοσιτετράωρο εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους σε Αθήνα και Πάτρα. Διευκρινίζεται δε ότι τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβλήθηκε και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Σε δηλώσεις του, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος, Φώτης Λεπίδας, σημείωσε ότι «είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Λεπίδας

[g_youtube v="hXQEBGLtYR4"]

Πηγή βίντεο: patrastimes.gr