IOOC KOTINOS 2017: Διεθνής διαγωνισμός εξαιρετικού ελαιόλαδου – Χορηγός επικοινωνίας το Piraeuspress.gr

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με την αξιοπιστία των πιστοποιημένων και διεθνώς καταξιωμένων γευσιγνωστών και τα αυστηρά κριτήρια του Διεθνούς Ελαιοκομικού Συμβουλίου

Η Επιστημονική Λέσχη Φίλων του Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ προσκαλεί τους τυποποιητές ελαιολάδου να συμμετάσχουν στον πλέον αξιόπιστο για την χώρα μας Διαγωνισμό Ποιότητας για τα επώνυμα τυποποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα!!!

Δώστε την ευκαιρία στα προϊόντα σας να κατακτήσουν μια θέση μεταξύ των καλύτερων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων της φετινής εσοδείας 2016/17! Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟΣ 2017!

  • Διαδικασίες και κριτήρια σύμφωνα με τον πλέον καταξιωμένο διεθνώς Διαγωνισμό MARIOSOLINAS που διεξάγει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο (ΔΣΕ)
  • Αξιολόγηση των συμμετοχών σε δύο επίπεδα.

-         Σε πρώτο επίπεδο αξιολόγηση των συμμετοχών με βάση την ένταση του φρουτώδους και ταξινόμηση σε μια από τις τρεις κατηγορίες – ισχυρό, μεσαίο και ελαφρύ- από την Ομάδα Δοκιμαστών του διαπιστευμένου από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένου από το ΔΣΕ Οργανοληπτικού Εργαστηρίου του ΕΣΒΙΤΕ.

-         Σε δεύτερο επίπεδο αξιολόγηση των συμμετοχών από Ομάδα διεθνώς καταξιωμένων δοκιμαστών για την ανάδειξη των νικητών για κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες έντασης του φρουτώδους.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ημερίδας αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, που θα οργανώσει η ΦΙΛΑΙΟΣ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPOGREECE 2017, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρα 4μμ.

Μοναδικός στόχος και επιδίωξη του Διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ είναι η ανάδειξη και βράβευση των κορυφαίων ποιοτικά επώνυμων τυποποιημένων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων.

Tο κόστος συμμετοχής είναι 150,00€ +ΦΠΑ ανά δείγμα

Λήξη προθεσμίας συμμετοχής: 24 Φεβρουαρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της ΦΙΛΑΙΟΣ, στο τηλέφωνο 2103238856, στο mail [email protected] και κατεβάστε τον πλήρη Κανονισμό του Διαγωνισμού από το www.filaios.org .

IOOC KOTINOS 2017: Διεθνής διαγωνισμός εξαιρετικού ελαιόλαδου - Χορηγός επικοινωνίας το Piraeuspress.gr