ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση με τη «βουτιά θανάτου» της 22χρονης φοιτήτριας στην Θεσσαλονίκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ στο κενό.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 βράδυ Κυριακής στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου Εγνατία, όταν η άτυχη Γαλήνη – Λίνα όπως την ήξεραν οι φίλοι της – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του 9ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι Αρχές εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση χωρίς να έχουν καταλήξει αν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή κάτι άλλο.

Ωστόσο, νέα τροπή στην υπόθεση έρχεται να δώσει μια νέα πληροφορία σύμφωνα με την οποία η άτυχη κοπέλα είπε «Μαμά, φεύγω...», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

Πρόσωπα – κλειδιά σε αυτό το θρίλερ θεωρούνται οι δύο συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης νεαρής, οι οποίες ήταν παρούσες στο περιστατικό και είδαν με τα μάτια τους τη βουτιά θανάτου.

Αυτές ήταν που ειδοποίησαν άμεσα ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όμως η 22χρονη εξέπνευσε κατά τη διακομιδή της.

athensmagazine