ΣΟΚ! Η οικογένεια Μουχτάρη προειδοποιεί: «Αυτός θέλει να μας σκοτώσει»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει στεγνώσει ακόμη η μελάνη της είδησης για τον χαμό του Μανώλη Μουχτάρη απο τον Μανώλη Καρατζαϊδη.

Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ: Συγκλονισμένη είναι η ομογένεια από το άγριο φονικό που σημειώθηκε στην πόλη Χαϊντενχάιμ της Γερμανίας. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/9/16) ο Μανώλης Μουχτάρης από τις Μουριές, γιόρταζε τα γενέθλιά του. Η συζήτηση άναψε και ο γαμπρός του 24χρονου νεαρού άρχισε να διαπληκτίζεται με την σύζυγό του και αδερφή του δολοφονημένου. Ο Μανώλης Μουχτάρης προσπάθησε να ηρεμήσει τον γαμπρό του και μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι. Τότε ο γαμπρός σκότωσε το 24χρονο παλληκάρι. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τις γερμανικές Αρχές να αναζητούν το δράστη. Η υπόθεση δολοφονίας του 24χρονου Μανώλη Μουχτάρη από τον κουνιάδο του Μανώλη Καρατζαϊδη, έχει συγκλονίσει την Γερμανία».

Μάλιστα αυτή την φορά η γερμανική αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες: «Ο δράστης ονομάζεται Μανώλης Καρατζαΐδης ειναι 34 ετων, 170-175 ύψος, έχει μαύρα μαλλιά.. Στο δεξί του χέρι έχει ενα τατουάζ που απεικονίζει ένα φίδι. Την ημέρα εκείνη φορούσε ένα άσπρο μπλουζάκι, με τζιν και ένα σκούρο πράσινο μπουφάν. Διέφυγε με μια BMW χρώματος καφε-πορτοκαλί και φέρει τις πινακίδες με το νούμερο HDH-MX 210 (αργότερα η αστυνομία εντόπισε το συγκεκριμένο όχημα)».

Για τον εντοπισμό του έχουν κινηθεί μέσω σχετικού τηλεγραφήματος της Ιντερπόλ, αστυνομικοί σε όλη την Ευρώπη. Το πρόβλημα πλεόν εντοπίζεται στην οικογένεια του νεκρού. Σε τέσσερις μέρες σύμφωνα με πληροφορίες μας η προστασία της οικογένειας τελειώνει. Ο αδερφός του θύματος Στέλιος Μουχτάρης προειδοποιεί » Μας έχει απειλήσει ότι θα μας σκοτώσει κι εμάς. Πρόκειται για δολοφόνο. Κάνω έκκληση σε όποιον τον βρεί ή ξέρει κάτι γι΄αυτόν να το πεί στην αστυνομία. Σας παρακαλώ μέσα απο την καρδιά μου. Πρόκειται για δολοφόνο».

Πηγή: nassosblog