ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα νέα στοιχεία για τον 4χρονο στη Λάρισα: Η μητέρα του τον άφησε να καεί ζωντανό;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρές εξελίξεις και νέα στοιχεία, σχετικά με τη χθεσινή (23/11) πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Λάρισας και το σοβαρό τραυματισμό ενός 4χρονου παιδιού, βγαίνουν στην επιφάνεια – Τι υποστηρίζει η μητέρα η οποία κρατείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την προανάκριση, η φωτιά φαίνεται να προήλθε από αναμμένα κεριά στο διαμέρισμα, καθώς είχαν κόψει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας.

Να σημειωθεί πως παρά την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το αγοράκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο νοσοκομείο της Λάρισας, και μετέπειτα στην Αθήνα, αφού η κατάστασή του θεωρήθηκε σοβαρή.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι. Το 4χρονο παιδάκι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου επίσης κοιμόταν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην οικογένεια υπάρχουν ακόμη 2 παιδιά, εκτός από τον 4χρονο. Το μεγαλύτερο παιδί ζει με την γιαγιά του, ενώ το άλλο παιδάκι, ηλικίας 13 ετών, την ώρα της πυρκαγιάς έλλειπε στο σχολείο.

larisa pirkagia2

Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ακόμη σκοτεινά σημεία στα οποία πρέπει να χυθεί φως, ενώ απαντήσεις θα δώσουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μητέρας, όπως και της πραγματογνωμοσύνης.

Η μητέρα του 4χρονου έχει να αντιμετωπίσει πάντως από τη μια την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του παιδιού της και από την άλλη την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού κρατείται στο τμήμα Μεταγωγών της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

Και αυτό γιατί πάνω στον πανικό της, φέρεται να εγκατέλειψε το αγοράκι μέσα στο καροτσάκι του για να βγει έξω και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες, με αποτέλεσμα να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ίδια ισχυρίστηκε πάντως σε πυροσβέστες ότι η φωτιά που έκαψε ολοσχερώς το διαμέρισμά της προήλθε από άγνωστο δράστη, ο οποίος θέλησε να κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.

Την ίδια ώρα το αγοράκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Πηγή: newsbomb