Γιώργος Βασιλείου: Σοκαρισμένη η Ελένη Φιλίνη από την απώλεια του – «Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Δυστυχώς ο Γιώργος Βασιλείου μας άφησε αιφνιδιαστικά και η θλίψη είναι πολύ πιστεύω για όλο τον κόσμο.»

Η Ελένη Φιλίνη δεν έκρυψε τη θλίψη της, αλλά και το σοκ της από την είδηση του χαμού του Γιώργου Βασιλείου, καθώς τόσο η στάση του ηθοποιού απέναντι στο πρόβλημα της υγείας του, όσο και της οικογένειας του ήταν αισιόδοξη.

«Η απώλεια του Γιώργου πραγματικά είναι μεγάλη για όλους μας και ήταν και σοκ θα πω εγώ, γιατί είχα την ελπίδα και από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε και από ό,τι ήξερα και από την οικογένεια, από τη γυναίκα του και από τον ίδιο πήγαινε καλύτερα. Αλλά δυστυχώς… Ήταν και αισιόδοξος πολύ. Έλεγα «θα τα καταφέρω», «το πολεμάμε» και έτσι ήταν, αλλά ήταν άτυχος. Έφυγε πολύ νέος. Ήταν και εξαιρετικός συνάδελφος, γιατί είχαμε δουλέψει και στο θέατρο και σε κάποια ταινία μαζί. Τον αγαπούσα πολύ και ήταν και αυτό που είναι πολύ σημαντικό, σπουδαίος οικογενειάρχης. Αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια του και η απώλεια είναι τεράστια» είπε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Η ηθοποιός κατά το διάστημα της νοσηλείας του στο νοσοκομείο τον είχε επισκεφθεί, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή La Biri Biri ήθελε να πάει να τον ξαναδεί μετά το εξιτήριο του, αλλά τα γεγονότα την πρόλαβαν…

«Είχα πάει, τον είδα δει και ήθελα να ξαναπάω. Την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνήσει ήταν στη Σαλαμίνα και είπαμε ότι όταν θα έρθει πιο κοντά στο σπίτι στα Πατήσια θα πηγαίναμε, αλλά δεν προλάβαμε… Ο Γιώργος και στο νοσοκομείο ήταν πολύ αισιόδοξος, ήταν γελαστός «θα το αντιμετωπίσω», «πάω καλύτερα», για αυτό ήταν το σοκ μεγάλο.

«Ο Γιώργος Βασιλείου ήταν πολύ νέος, είχε πάρα πολλά να δώσει και δυστυχώς ήταν άτυχος. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Εύχομαι καλό ταξίδι. Καλό Παράδεισο να έχει. Δυστυχώς μας άφησε αιφνιδιαστικά και η θλίψη είναι πολύ πιστεύω για όλο τον κόσμο. Γιατί ήταν πολύ αγαπητός σε όλο τον κόσμο.»

[g_youtube v="rFqtQSGlRVU"]

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονίζει ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: «Έτσι έφυγε ο πατέρας μου…»

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Γιώργου Βασιλείου στο Facebook