Παντελίδη «Είναι πολλά τα ψέματα-Τα χαλίκια στα πόδια του παιδιού πως δικαιολογούνται;»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάποιοι θεωρούν πώς το «θέμα Παντελίδη» έχει «αδυνατήσει» δημοσιογραφικά.

Προφανώς αυτοί οι κάποιοι θέλουν το θέμα να εξαφανιστεί. Θέλουν να μην υπάρχει στον αφρό της επικαιρότητας για να ξεχαστεί. Γιατί πολύ διαφορετικά πηγαίνεις στην Δικαιοσύνη όταν υπάρχει η πίεση της κοινής γνώμης που γεννιέται απο την επιθυμία των πολλών να μάθουν την αλήθεια και πολύ διαφορετικά, όταν κανείς δεν ασχολείται.

Εμείς είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε απο την πρώτη στιγμή. Την αναζήτηση της αλήθειας. Μια υπόθεση που σαφώς ενοχλεί και προκάλεσε πέραν της μεγαλύτερης απώλειας και αναφέρομαι στην ζωή του Παντελή και πολλά ερωτηματικά. Απορίες που ξεσκίζουν την ψυχή των δικών του. Η Αθηνά Παντελίδη για παράδειγμα μπορεί να δείχνει δυνατή αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο γι΄αυτην να αντιμετωπίσει την απώλεια. Για καμία μάνα δεν είναι εύκολο. Είναι απλά αδιανόητο να μην μπορεί να δεί το παιδί της.

Η ίδια μιλώντας στο blog μας μετέφερε μια ακόμη απορία. «Αφού λοιπόν μας λένε ότι δεν σταμάτησε το αυτοκίνητο απο την Λέσχη μέχρι την γέφυρα, πώς δικαιολογούνται τα χαλίκια στα πόδια της φόρμας του Παντελή; Είναι πολλά τα ψέμματα και πιστέψτε με αν χρειαστεί θα δώσω και την ζωή μου για να μάθω την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει η ζωή μου. Δεν ζώ εγώ. Αναπνέω απλά.»

nassosblog