Η μάνα ξέρει: Ποιον συνάντησε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου ο Παντελής πριν το μοιραίο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή η υπόθεση εχει πολλά παρακλάδια. Και πιστέψτε με. Αν κανείς έβαζε σε αναλογία ποσοστού τα όσα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα... το σίγουρο είναι πως έχει αποκαλυφθεί μόνο το 10%

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές η μητέρα του Παντελή αλλά και ο αδερφός του ο Τριαντάφυλλος εργάζονται στην βάση ανεύρεσης στοιχείων για το τι συνέβη στο πάρκινγκ.

Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως η Αθηνά γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη. Γι αυτό και τα μηνύματα στο Facebook, για κάποιον που του έδωσε χρόνο να μιλήσει αλλά εκείνος δεν το έχει κάνει ακόμη.

Είχε τελικά συνάντηση με κάποιον ο Παντελής λίγη ώρα πρίν το μοιραίο;

Και αν είχε συνάντηση… με ποιον και για ποιο λόγο;

Ο «καθαρισμός» το τηλεφώνου που είχε πάρει πρόσφατα ο Παντελής Παντελίδης, γιατί έγινε και απο ποιόν;

Και αναφέρομαι στο κινητό τηλέφωνο του νεκρού το οποίο όταν παραδόθηκε στην οικογένεια απο τις αρμόδιες αρχές δεν είχε ως αρχείο ούτε τηλέφωνηματα ούτε μηνύματα ούτε άλλης μορφής αρχεία.

Τις επόμενες μέρες όλοι ελπίζουν να έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που θα δώσουν φώς στην υπόθεση. Τα στοιχεία απο το τηλέφωνο του Παντελή. Οι εταιρείες ειναι υποχρεωμένες να το κάνουν και απο εκεί θα μάθουμε όλοι σε ποιον μίλησε, ποιον τον κάλεσε και ποιοί έστειλαν και τι μηνύματα…

Σε λίγες μέρες θα σας έχω περισσοτερα…

nassosblog