Νέες αποκαλύψεις για τον μικρό Μπεν: Τι λέει η σύζυγος του χειριστή του εκσκαφέα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στο νησί της Κω.

Και ενώ μέχρι σήμερα η οικογένεια του Μπεν έψαχνε με κάθε μέσο και τρόπο έστω ένα σημάδι ζωής του παιδιού, οι ελπίδες να βρεθεί εν ζωή ο Μπεν φαίνεται να σβήνουν σιγά – σιγά.

Την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού ένας εκσκαφέας εκτελούσε εργασίες μόλις 15 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν.

Αυτό αποκάλυψε στενός φίλος του χειριστή του εκσκαφέα, Κωνσταντίνου Μπάρκα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το παιδί να καταπλακώθηκε από το βαρύ όχημα ή από τόνους χώματος.

Ωστόσο, ο χειριστής Κωνσταντίνος Μάρκας δεν βρίσκεται πια στη ζωή καθώς πέθανε πριν 1 χρόνο από καρκίνο.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει και πάλι έρευνες για τον εντοπισμό του σκελετού του παιδιού ενώ την ίδια ώρα η χήρα του Κ. Μπάρκα αποκλείει το ενδεχόμενο ο σύζυγός της να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Ο άντρας μου ήταν ένας καλός άνθρωπος. Δεν είχε καμία ανάμειξη με την εξαφάνιση του Μπεν», ισχυρίστηκε στη «Sunday Mirror».

Η κυρία Βαρβάρα μιλώντας στην εφημερίδα παραδέχθηκε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα. «Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου είπε τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν μου μίλησε ούτε μία φορά για τον Μπεν. Το μόνο που μου είχε πει είναι ότι είχε δει ένα αυτοκίνητο. Ακόμη κι όταν πέθαινε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν».

Πάντως το σενάριο του δυστυχήματος εξετάστηκε και το 2012 όταν ο χειριστής εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr