ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός πλήρωσε τις θεραπείες του Αλέξανδρου Βέλιου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην υπόθεση του Αλέξανδρου Βέλιου, εκτός από τους ανθρώπους που εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του και διακινούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα κείμενα που τους είχε εμπιστευθεί για να προωθηθεί το ζήτημα της ευθανασίας που είχε βάλει σκοπό για να το θέσει σε δημόσια συζήτηση, όπως και το πέτυχε, υπήρξε κι ένα άλλο πρόσωπο το οποίο έπαιξε έναν εξίσου σημαντικό ρόλο. Αυτό παρέμεινε σιωπηλό στο παρασκήνιο αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Όπως μας είπε ο φίλος του Βέλιου Κρικόρ Τσακιτζιάν, η περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου είχε ένα τεράστιο οικονομικό κόστος. Όπως επίσης μεγάλο ήταν το κόστος και του ταξιδιού στη Ζυρίχη για να συζητήσει το πώς θα γινόταν η ευθανασία στο ειδικό κέντρο που βρίσκεται εκεί.

Για να υπογράψει το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έπρεπε να είχε εξασφαλίσει τα χρήματα για κάτι τέτοιο και ο Αλέξανδρος δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Ο άνθρωπος που του εξασφάλισε αυτή την άνεση δεν ήταν άλλος από τον πρώην στενό του συνεργάτη κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο, πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ. Όπως αναφέρει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν, όταν ρώτησε το Βέλιο πως τα πάει οικονομικά, του είπε πως ήταν πολύ χάλια αλλά είχε στο πλευρό του το Δασκαλόπουλο ο οποίος κάλεσε την ιδιαιτέρα του παρουσία του Αλέξανδρου και της έδωσε εντολή επειδή ταξίδευε συνεχώς στο εξωτερικό, οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν χρήματα ο Αλέξανδρος και της τα ζητούσε, χωρίς καν να τον ενημερώσει να του τα δώσει, όσα κι αν χρειαστεί.

Φυσικά και χρειάστηκε χρήματα ο Αλέξανδρος για τις πανάκριβες θεραπείες του και για τη νοσηλεία του στην ιδιωτική κλινική που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Όπως μας είπε ο Κρικόρ Τσακιτζιάν του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Δασκαλόπουλος δεν ξέχασε σε καμία στιγμή τον πρώην στενό του συνεργάτη, κάτι που συμβαίνει συνήθως με τους πολύ πλούσιους ανθρώπους. Κάθε άλλο στάθηκε με το δικό του τρόπο στο πλευρό του και το συζήτησε με τον Αλέξανδρο ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει γνωστό κάτι τέτοιο, αφού καταλαγιάσει ο μεγάλος θόρυβος του θανάτου του κι εκείνος συμφώνησε.

nassosblog