Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο ομογενής…(ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας της οδού Ιφιγένειας 23 από την εξέλιξη του τσακωμού δύο γειτόνων, δηλ. τον τραγικό θάνατο ενός 33χρόνου ομογενή από το Καζακστάν από το όπλο ενός Ειδικού Φρουρού, το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 30χρόνος Ειδικός Φρουρός δεν είχε δώσει πότε δικαίωμα στην πολυκατοικία, ήταν πάντα ευγενικός και χαιρετούσε όλους τους ένοικους. Από την άλλη μεριά, οι ένοικοι αναφέρουν για τον 33χρονο ομογενή πως είναι άνθρωπος περίεργος και σχεδόν καθημερινά ήταν μεθυσμένος ή ακόμα και «φτιαγμένος» από ναρκωτικά.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους ένοικους της πολυκατοικίας, ο 33χρονος ομογενής χτυπούσε την γυναίκα του και δημιουργούσε φασαρίες ενώ τις ώρες κοινής ησυχίας άκουγε δυνατά μουσική.

Όλα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ, όταν ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός, αφού άκουσε φασαρία από το διαμέρισμα του 33χρονου, πήγε και του έκανε παρατήρηση καλώντας και το 100. Την επόμενη μέρα το απόγευμα, εκνευρισμένος ο 33χρονος ομογενής ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο διαμέρισμα του 30χρονου Ειδικού Φρουρού να του κάνει φασαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούσε μαχαίρι και πήγε βρίζοντας στην πόρτα του και την χτυπούσε.

Οι δύο άνδρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και, μέσα στη συμπλοκή, σύμφωνα με την κατάθεση του, ο 30χρονος ειδικός φρουρός πήρε το υπηρεσιακό του όπλο για να εκφοβίσει τον ομογενή και το όπλο εκπυσοκρότησε σκοτώνοντας τον 33χρονο άντρα.

«Ο αστυνομικός είναι πολύ καλός άνθρωπος, ενώ ο άλλος όλη μέρα έκανε φασαρία. Μια μέρα κατέβηκα στο ισόγειο και είδα εδώ πολύ αίμα, ο Καζακστανος είχε δείρει την γυναίκα του, και δεν ξέρω αν είναι σύζυγος του η σύντροφος του. Κάθε μέρα ήταν φτιαγμένος, τα μπέρδευε, έπινε μπύρα μετά τσίπουρο. Ο αστυνομικός είναι πολύ ευγενικός, μιλάμε κάθε μέρα και με χαιρετάει. Δεν υπάρχει κάνεις που να μιλήσει άσχημα για τον αστυνομικό. Εχθές πήγε στο σπίτι του αστυνόμου, ο Καζακστανος με ένα μαχαίρι και χτυπήθηκαν με μπουνιές, έτσι άκουσα. Αυτά ξέρω εγώ» είπε ένας ένοικος που ήξερε και τα δυο πρόσωπα στην πολυκατοικία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως ο 33χρονος ομογενής από το Καζακστάν είχε ενοχλήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατάθεσή του ο 30χρονος ειδικός φρουρός ανέφερε πως ο ομογενής του χτυπούσε την πόρτα φωνάζοντας του «Βγες έξω, θέλεις να με κλείσεις φυλακή;» και στην συνέχεια, αφού άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του, δέχτηκε επίθεση από τον ομογενή και την γυναίκα του, οι οποίοι τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματος του.

«Μπήκε στο σπίτι του με το μαχαίρι και απείλησε τον αστυνομικό, και ο αστυνομικός αντέδρασε και του έριξε, αλλά ισχυρίζεται ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε. Δεν τους έχω δει ποτέ μου παρόλο που μένω στην πολυκατοικία, είναι μεγάλη πολυκατοικία με πολλά διαμερίσματα. Επίσης άκουσα ότι μια μέρα πριν είχε τσακωθεί ο ομογενής με την γυναίκα του και ο αστυνομικός του έκανε παρατήρηση επειδή ήταν ώρα κοινής ησυχίας», είπε μεταξύ άλλων ένοικος της πολυκατοικίας στο protothema.gr.

protothema