Τρόμος για την Αρναούτη. Ο κίνδυνος και ο πανικός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη απασχολεί πολύ κόσμο. Όλοι ελπίζουμε να βγεί η αλήθεια. Κι αυτό θα γίνει όταν η υπόθεση οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Στο ακροατήριο. Κάτι που όλοι ευχόμαστε.

Παρά το γεγονός ότι την διαχείριση της προανάκρισης έχει αναλάβει η Τροχαία,-κάτι που σημαίνει για τους γνωρίζοντες ότι η έρευνα δεν είναι τόσο επιμελής, όπως αν ήταν στα χέρια της ασφάλειας- υπάρχουν στην δικογραφία πολύ σημαντικά στοιχεία που χρίζουν περαιτέρω έρευνας.

Να ξεκαθαρίσω σε αυτο το σημείο πως δεν έχω ούτε και θέλω να έχω προσωπικές σχέσεις με καμία απο τις εμπλεκόμενες πλευρές. Κάνω την δουλειά μου, με τα δικά μου «όπλα», χωρίς καμία διάθεση κόντρας με κανέναν.

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις τόσο απέναντι στο πρόσωπό μου αλλά και στην οικογένειά μου. Θεωρώ πώς την χυδαιότητα στην ζωή πρέπει να την παραβλέπεις και όχι να απαντάς. Όταν το κάνεις γίνεσαι ένα με αυτην.

Στο θέμα μας τώρα. Μαθαίνω ότι η πλευρά της Αρναούτη έχει πανικοβληθεί με την αποκάλυψη μας πρίν απο μερικές μέρες ότι η ζώνη που φορούσε(σχετική φωτογραφία βλέπετε στο κάτω μέρος του θέματος) ήταν κομμένη στο ύψος του ώμου.

Αυτό βεβαίως μπορεί για κάποιους να μην σημαίνει τίποτε. Ωστόσο για το δικαστήριο σημαίνει πολλά. Σημαίνει πώς η Μίνα έχει σύμφωνα με το νόμο συνυπαιτιότητα και πως αυτόματα χάνει το 30% της αποζημείωσης.

Είδατε λοιπόν γιατί ξαφνικά άρχισαν οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου; Είναι τυχαίο;

nassosblog