Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Κορωπί: Είχε παιδί και με τρίτη γυναίκα ο 41χρονος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Κορωπί και συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο 41χρονος άνδρας, η σύντροφος του οποίου δολοφόνησε τη γυναίκα του, εκτός από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τις δυο αυτές γυναίκες, έχει άλλο ένα παιδί με τρίτη γυναίκα.

«Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» ήταν τα λόγια των ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ όταν άρχισαν να εξετάζουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης. Η αρχή έγινε με τη δολοφονία της 35χρονης από τη νεότερη ερωτική σύντροφο του άνδρα της με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει τα τελευταία δυο χρόνια δυο παιδιά.

Την επόμενη ημέρα ο 41χρονος που είδε τη γυναίκα να πεθαίνει απο τις πέντε μαχαιριές της συντρόφου, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Πυροβόλησε εναντίον του πατέρα της φόνισσας, ωστόσο τα σκάγια του κυνηγετικού του όπλου δεν έφεραν έναν νέο θάνατο, καθώς το θύμα μαζί με τη σύντροφό του τραυματίστηκαν ελαφρά.

Κατά την κατάθεσή του στις αρχές, ο 41χρονος αποκάλυψε ότι εκτός από τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα του και τα άλλα δυο με την 26χρονη σύντροφό του τα οποία μάλιστα δεν έχει αναγνωρίσει, έχει αποκτήσει και ένα πέμπτο παιδί, το οποίο είναι σήμερα 13 ετών και το απέκτησε με μια άλλη γυναίκα η οποία δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Και αυτό το παιδί δεν έχει αναγνωριστεί από τον 41χρονο άνδρα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να την καλέσουν για κατάθεση.