Σοκ: Νεκρή 15χρονη μπασκετμπολίστρια στην Κρήτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια 15χρονη παίκτρια μπάσκετ άφησε την τελευταία της πνοή στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης ύστερα από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Η 15χρονη Ελπίδα το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8) άφησε την τελευταία της πνοή, καθώς μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

«Μια 15χρονη αθλήτρια του Κρητικού μπάσκετ άφησε την τελευταία της πνοή στον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 2:30 μ.μ. κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το κορίτσι το οποίο ήταν μέλος των κλιμακίων της ΕΚΑΣΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Ωστόσο και παρά τις αγωνιώδεις και απελπισμένες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Σε λίγο αναμένεται να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για τη διαδικασία της νεκροψίας / νεκροτομής, η οποία θα δώσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Τραγικές φιγούρες στην όλη υπόθεση οι γονείς της 15χρονης Ελπίδας. Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές όταν οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί στο παιδί τους», αναφέρεται σε δημοσίευμα τς κρητικής ιστοσελίδας «Basketaki.news».