«Έκαυσε ζώντα τον σύζυγόν της» – Τι έγραφε η Πατρίς το 1963 για την «τίγρη» του Κορωπίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H γιαγιά της 26χρονης ήταν και η ίδια 27 ετών, όταν περιέλουσε με βενζίνη τον 33χρονο σύζυγό της ενώ κοιμόταν, και τον έκαψε

Κεντρικό θέμα στην «Πατρίς» της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 1963, είχε γίνει η γιαγιά της 26χρονης δολοφόνου του Κορωπίου, η οποία είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της το 1963. Ήταν και η ίδια 27 ετών, όταν περιέλουσε με βενζίνη τον 33χρονο σύζυγό της ενώ κοιμόταν, και τον έκαψε.

Το έγκλημα στις 3/8/2016

Το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, διεπράχθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν η 26χρονη μετέβη στο σπίτι της 36χρονης πρώην συζύγου του συντρόφου της και μετά από έντονο διαπληκτισμό την μαχαίρωσε πέντε φορές. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από τον πρώην σύζυγό της (σ.σ διατηρεί συνεργείο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της 35χρονης) χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή. Η 26χρονη, που εμφανίστηκε μετανιωμένη στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου»

Η δολοφονία της 36χρονη, από την 26χρονη «αντίζηλό» της, «ξύπνησε» μνήμες στην περιοχή. Όπως και το έγκλημα της 26χρονης έτσι και αυτό της γιαγιάς της πριν από 53 χρόνια είχε συγκλονίσει τη χώρα. Ο σύζυγος της «Τίγρης του Κορωπίου» - όπως την αποκάλεσε ο Τύπος της εποχής τότε, υποπτευόταν πως διατηρούσε σχέση με άλλο άντρα. Αφού του επιτέθηκε, ο «αντίζηλος» του έκανε μήνυση και καταδικάστηκε ερήμην σε 20 μέρες φυλακή. Όπως αναφέρει η «Πατρίς» του 1963, όταν ο σύζυγος της εξήλθε εκ της φυλακής και πληροφορήθηκε ότι τις Κλήσεις του δικαστηρίου είχε παραλάβει η σύζυγός του και δεν τις παράδωσε ποτέ, με αποτέλεσμα να δικαστεί ερήμην του, ξέσπασε μεγάλος καμβάς και ο ίδιος έδειρε την σύζυγό του. Το ίδιο βράδυ, η δράστιδα, προκειμένου να τον εκδικηθεί, τον περιέλουσε με βενζίνη ενώ κοιμόταν και τον έκαψε ζωντανό.

πηγή: patrisnews