Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 25χρονης – «Σήμερα θα έφευγε…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένη είναι από χθες το μεσημέρι η τοπική κοινωνία του δήμου Αγίου Δημητρίου από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι Τετάρτης στην οδό Πριάμου 54, όταν ένα Fiat Panda που οδηγούσε ένας 18χρονος, έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα.

Από το τροχαίο ακόμα μια μητέρα δύο παιδιών, 30 χρονών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ μια άλλη κοπέλα 25χρονων είναι τραυματισμένη χωρίς κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο μάρκας Fiat Panda που οδηγούσε ένας 18χρονος, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδήγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στο ύψος της διασταύρωσης Πριάμου-Σοφοκλέους.

Πρώτα έπεσε σε μια πόρτα σπιτιού του δεξιού πεζοδρομίου, στην συνέχεια πάνω στην στάση λεωφορείου και έπειτα σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του σε μια μάντρα του αριστερού πεζοδρομίου γεμίζοντάς την, περίπου στα 10 μέτρα απόσταση από την στάση.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού η οποία διενεργεί και έρευαν για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας που έχασε αναπάντεχα την ζωή της.

Συντετριμμένος και οργισμένος με αυτό που έχει συμβεί, ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας που έχασε την ζωή της χθες το μεσημέρι ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο protothema.gr.

«Δεν ξέρω τι συνέβη, εκείνο που ξέρω είναι ότι η κόρη μου δεν υπάρχει στην ζωή. Πέρασα να εξακριβώσω με τα μάτια μου να δω πως έγινε. Δεν έχω λόγια να πω τίποτα. Την περιμέναμε να έρθει στο σπίτι. Την παίρναμε τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Σε κάποιο σημείο της ώρας ανησυχήσαμε και μπήκε στο ιντερνέτ ο γιος μου και φωνάζει -μάνα έλα να δεις κάτι έγινε στην Πριάμου. Η μητέρα της ανησύχησε περισσότερο και αρχίσαμε και την παίρναμε συνέχεια τηλέφωνο και συνέχιζε να είναι κλειστό», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η άτυχη κοπέλα περίμενε στην στάση του λεωφορείου για να επιστρέψει σπίτι της καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της να ψωνίσουν αφού σήμερα θα έφευγαν για διακοπές. «Είχε πάει βόλτα στο Μall να ψωνίσει καθώς σήμερα θα έφευγε διακοπές… Πήγε διακοπές, πήγε, δεν μπορώ σας παρακαλώ», είπε με λύπη στην κάμερα.

Ο άτυχος πατέρας της 25χρονης κατήγγειλε τις υπηρεσίες του κράτους πως δεν τον ενημέρωσαν ποτέ και πως έπρεπε μόνος του να ψάξει να βρει τι έχει συμβεί στο παιδί του.

«Η ενημέρωση που είχαμε από το περιστατικό έγινε περίπου στις 3 και κάτι το μεσημέρι. Η επίσημη ενημέρωση στην οικογένεια με δικά μας μέσα ήταν στις 8:30 το απόγευμα. Δεν μας ειδοποίησε κανένας, κινήσαμε γη και ουρανό και το μάθαμε. Πέρασα να δω πως έγινε. Ο οδηγός έχει συλληφθεί και επειδή ήταν 18χρονων συνελήφθη και ο πατέρας. Παίζεται για το αν είχε ή δεν είχε δίπλωμα. Η Τροχαία μας είπε πως έχει δίπλωμα, έχει περάσει τις εξετάσεις αλλά δεν έχει πάρει το δίπλωμα στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

protothema