Κώστας Γρίμπιλας: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα για τον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέρασαν 8 χρόνια από το θάνατο του Ντουζόν και το δώρο ζωής της οικογένειάς του στον δημοσιογράφο...

Οκτώ χρόνια πέρασαν από το θάνατο του νεαρού Ντουζόν Ζαμίτ στη Μύκονο και το “δώρο ζωής” που έκανε η οικογένειά του στον Κώστα Γρίμπιλα. Ο γνωστός δημοσιογράφος που έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια, έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και ζει πια με την καρδιά του Ντουζόν. Και δεν ξεχνά ποτέ το παιδί που του χάρισε τη ζωή...

“Αγαπημένοι μου Oliver Zammit, Rose, Zeake Zammit και Laurent Teddy Zammit. 8 χρόνια πέρασαν από τον άδικο χαμό του Ντουζόν και ακόμη δεν βρίσκω λόγια να πω πόσο λυπάμαι για αυτό. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη γενναιοδωρία σας. Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω πατέρας τριών παιδιών. Η ειρωνεία είναι πως σήμερα πήρα τις ιατρικές μου εξετάσεις από το νοσοκομείο St Vincents. Τα πάντα πήγαν καλά και οι γιατροί είναι χαρούμενοι με τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Προσεύχομαι για το δώρο που μου δόθηκε όλο και πιο πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σας σήμερα και πάντα.

Για πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ντουζόν”, έγραψε στο Facebook στέλνοντας το δικό του μήνυμα αγάπης στην οικογένεια του ανθρώπου που τον βοήθησε τόσο πολύ.

tlife