ΣΟΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο παιδιά μετά από συμπλοκή σε χωριό της Αχαΐας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δυο ανήλικοι που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κλειτορία Αχαΐας.

Πρόκειται για έναν 15χρονο Αλβανό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας με τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα κοντά στην καρδιά και για έναν 17χρονο Έλληνα κάτοικο χωριού της περιοχής, που προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο μάτι το οποίο μάλιστα κινδυνεύει να χάσει!

Το αιματηρό περιστατικό, που συνέβη στην περιοχή της «Παναγιάς», ξεκίνησε από την έντονη λογομαχία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Στο νοσοκομείο Τρίπολης νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 20χρονος Έλληνας που έχει τραύματα στα χέρια, αλλά φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 17χρονο Αλβανό και έναν ακόμη 21χρονο ομοεθνή του, που και αυτός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο καθώς κατηγορείται ότι τραυμάτισε τους δυο Έλληνες με ένα μεταλλικό κλομπ!

Στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, κρατείται ελαφρά τραυματισμένη στα χέρια η 18χρονη για χάρη της οποίας έγινε η συμπλοκή.