Λύνουν επιτέλους τη σιωπή τους οι συμπαίκτες του Παντελίδη στην πράσινη τσόχα – Μαρτυρίες-«φωτιά»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλά έχουν γραφεί και ακόμα περισσότερα ειπωθεί για το τι προηγήθηκε το μοιραίο εκείνο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου όταν ο Παντελής Παντελίδης αποχωρούσε από την πράσινη τσόχα μαζί με τις Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου για να χάσει με τραγικό τρόπο την ζωή του λίγο αργότερα.

Ωστόσο, κάποια κομμάτια του παζλ έλειπαν, καθώς μαρτυρίες-κλειδιά συμπαικτών του στην χαρτοπαιξία έλειπαν, με τους ανθρώπους αυτούς να παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι χθες

Ωστόσο, πλέον τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν κι ενώ πλέον οι Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει να ξαναστήνουν τις ζωές τους, ξεπερνώντας την οδυνηρή εμπειρία των νοσοκομείων και των εγχειρήσεων.

Με τον ντόρο της επικαιρότητας να έχει αρχίσει να καταλαγιάζει, κάποια άτομα που βίωσαν καταστάσεις και πράγματα εκείνο το μοιραίο βράδυ φέρονται να είναι έτοιμα να δώσουν κάποιες μαρτυρίες «φωτιά»! Πρόκειται για συμπαίκτες του καλλιτέχνη οι οποίοι βρέθηκαν μαζί του στο διαμέρισμα της Γλυφάδας που είχε μετατραπεί σε άτυπη χαρτοπαικτική λέσχη, και παρακάθισαν με τον Παντελή στο στρογγυλό τραπέζι με την πράσινη τσόχα, παίρνοντας μέρος στο τουρνουά πόκερ από το οποίο ο τραγουδιστής απεχώρησε ζημιωμένος κατά τουλάχιστον 30.000 ευρώ.

Χρειάστηκε να μεσολαβήσουν πέντε ολόκληροι μήνες από τον τραγικό χαμό του διάσημου ερμηνευτή στο τροχαίο ώστε οι μέχρι πρότινος εξαφανισμένοι άνθρωποι να δηλώνουν την ετοιμότητά τους να λύσουν την σιωπή τους.

Για αυτήν τους την πρόθεση αναφέρθηκε άτομο από το στενό περιβάλλον του Σταύρου και της Αθηνάς Παντελίδη στην «Espresso», των γονιών του τραγουδιστή. Αυτά μάλιστα τα άτομα είναι που ήρθαν σε επαφή με τους γονείς του τραγουδιστή, εκδηλώνοντας μάλιστα την ανάγκη που ένιωθαν ότι έπρεπε να μιλήσουν και να πουν συγκεκριμένα πράγματα, ειδικά από την στιγμή που τα ΜΜΕ έχουν πλέον ρίξει τους τόνους και δεν γίνεται ο αρχικός εκείνος ντόρος, που κάποιες φορές άγγιζε τα όρια της ανθρωποφαγίας.

Τα "ευχάριστα" αυτά νέα έφτασαν και στους κοντινούς φίλους του καλλιτέχνη οι οποίοι το συζητούσαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση μνήμης ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Παντελή Παντελίδη, προχθές το βράδυ. Καθισμένοι στα τραπεζάκια της καφετέριας του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και περιστοιχισμένοι από τεράστιες αφίσες του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, έδειχναν ικανοποιημένοι για την απρόσμενη εξέλιξη.

Τα μάτια τους δεν ξεκόλλησαν στιγμή από τις πιο προσωπικές φωτογραφίες του, αυτές που είναι καδραρισμένες και σε περίοπτη θέση μέσα στο μαγαζί. Τα δάκρυα δεν έλειψαν, ούτε και η συναισθηματική φόρτιση όλων, ύστερα από την ανταπόκριση περίπου 500 θαυμαστών του 32χρονου καλλιτέχνη, στο κάλεσμα της οικογένειας Παντελίδη να τον γιορτάσουν παρόλο που ήταν απών.

Με πληροφορίες από youweekly.gr/newsit.com.cy