ΠΕΘΑΝΕ η δημοτική αστυνομικός που χαροπάλευε για μέρες-Έσωσε παιδιά από ΙΧ που έκαναν κόντρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχασε την μάχη για την ζωή η δημοτική αστυνομικός, η οποία χτυπήθηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια άγριας κόντρας δυο νεαρών οδηγών, μέρα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.

Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες ταχύτητας με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα. Η άτυχη γυναίκα, στην προσπάθεια της να προστατέψει μικρά παιδιά που περνούσαν από το σημείο, θυσιάστηκε και το πλήρωσε με την ίδια της την ζωή. Το τρελό αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως έσπασε και τρία κολωνάκια που ξανά τοποθέτησε άμεσα ο δήμος.

Η 31χρονη δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά να πάνε από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, στο σπίτι της γυμναστικής. Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε τίποτα, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά, ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία στον Ευαγγελισμό και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική.

Τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα Πέμπτη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί ετοίμασαν φάκελο για το υπουργείο Εσωτερικών, με περιστατικά που δημοτικοί αστυνομικοί έπεσαν θύματα βίας, την ώρα της υπηρεσίας, ζητώντας την αναγνώριση της εργασίας τους, ως επικίνδυνης.

star