Θρήνος για 20χρονο στον Πύργο – Προσπάθησε να σταματήσει καβγά και κατέληξε νεκρός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγική κατάληξη είχε η διαμάχη δύο νεαρών στο Σκουροχώρι του δήμου Πύργου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο 20χρονος, Αντώνης Καρούτας, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να υποστηρίξει το φίλο του σε διαμάχη που είχε με ένα άλλο άτομο, έχασε τη ζωή του, όταν πυροβολήθηκε με καραμπίνα από κοντινή απόσταση από τον πατέρα του 27χρονου που ενεπλάκη στο επεισόδιο. 

Αμέσως, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πύργου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 56χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό, αλλά ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Το θύμα ακολούθησε ένα φίλο του στο σπίτι του 27χρονου γιου του δράστη, προκειμένου να λύσουν τις προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους για μία κοπέλα.

Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του γιου του δράστη κι ο ένας άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του. Ο πατέρας του 27χρονου βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει.

Όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος του έχει έρθει στα χέρια με το φίλο του θύματος, πήγε και πήρε την καραμπίνα – με σκοπό όπως υποστήριξε – να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Στο μεταξύ το θύμα κι ένας φίλος του γιου του δράστη που βρισκόταν επίσης στην αυλή, προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο νεαρούς που διαπληκτίζονταν έντονα. Το θύμα κράτησε το γιο του δράστη και τότε ήταν που ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον 20χρονο.

Τα σκάγια από την καραμπίνα, βρήκαν το θύμα στο στήθος. Το παλικάρι κατέρρευσε αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο που δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Άμεσα τόσο από την οικογένεια του δράστη όσο και περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.