ΤΡΑΓΩΔΙΑ δίχως τέλος- Ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αμαξιού δεν ξέρει για τον θάνατο της Πέλας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το τραγικό τροχαίο

Δεν γνωρίζει ότι η 18χρονη φίλη του, Πέλα Κουτεντάκη δεν είναι πια στη ζωή, ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το τραγικό τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού neakriti.gr, ο νεαρός , ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα ,δεν έχει μάθει ακόμη την τραγική κατάληξη της κοπέλας για να μην «πέσει» ψυχολογικά.

Την Τετάρτη, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Πέλα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Μοιρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και η αδελφή της, που με λυγμούς είπαν «αντίο» στο πανέμορφο κορίτσι το οποίο έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία της ο θείος της και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook: «Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας»!

Η άτυχη 18χρονη έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος φίλος της ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στην άκρη του δρόμου.