ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο εγγονός του Κυριάκου Μαμιδάκη – «Παππού είσαι…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του 84χρονου επιχειρηματία οι δύο κόρες του, Ειρήνη και Εύη, οι οποίες ήταν σοκαρισμένες από τον δραματικό επίλογο που επέλεξε ο πατέρας τους...

Το τελευταία αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον επιχειρηματία Κυριάκο Μαμιδάκη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του μια μία σφαίρα στον κρόταφο, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Τραγικές φιγούρες οι δύο κόρες του, Ειρήνη και Εύη, οι οποίες ήταν σοκαρισμένες από τον δραματικό επίλογο που επέλεξε ο πατέρας τους στα 84 χρόνια του.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έφτασαν από νωρίς στο κοιμητήριο της Κηφισιάς, προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μαμιδάκη στην τελευταία του κατοικία.

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί επιχειρηματίες, αλλά και επώνυμοι, όπως οι κ.κ. Μητσιάς, Μηταράκης, Λυκουρέζος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ στεφάνια έστειλαν οι οικογένειες του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Κοπελούζου.

Ρίγη συγκίνησης από τα λόγια του ανιψιού και του εγγονού

Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια αποχαιρετισμού του ανιψιού και του εγγονού του Κυριάκου Μαμιδάκη, οι οποίοι εξέφρασαν με τρόπο λιτό, όπως αρμόζει στην περίσταση, τον πόνο της απώλειας του αγαπημένου τους ανθρώπου.

«Αγαπημένε μου θείε, τη δύναμή σου μας την έδειξες για ακόμη μια φορά με τον πιο τρανταχτό τρόπο που είπες το αντίο σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε ο ανιψιός του Κυριάκου Μαμιδάκη και ξέσπασε σε λίγμους.

Ο δε εγγονός του χαρακτήρισε άξιο και λεβέντη τον παππού του: «Συνήθιζε πάντα ο παππούς μου να κλέβει την παράσταση έτσι και εγώ θεωρώ καθήκον μου ως μεγαλύτερος εγγονός, να πω δυο λόγια. Μοναδικός τελειομανής, τίμιος, αναντικατάστατος λεβέντης και άξιος. Έτσι γεννήθηκε και έτσι μας άφησε. Παππού μας θα μας λείψεις. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε για πάντα».