Nέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το έγκλημα στα Λιμανάκια: Ποιος είναι ο ρόλος της 19χρονης;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καινούργια στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 50χρονου ναυτικού που βρέθηκε καμένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Το κατά πόσο ήταν τυχαίο το τηλεφώνημα που έκανε μια 19χρονη στην Αστυνομία, λίγο πριν διαλευκανθεί το έγκλημα στα Λιμανάκια, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. αναζητούσε στοιχεία προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δολοφονημένο άνδρα που είχε βρεθεί στα Λιμανάκια την περασμένη Πέμπτη (23/06), μια 19χρονη κοπέλα τηλεφωνοούσε στην Άμεση Δράση κι έδινε στοιχεία για τον φονιά.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο εξιχνιάστηκε η υπόθεση, με την Αστυνομία να ανακοινώνει ότι δράστες του φονικού είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμα 19χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ήταν γύρω στις 00:30 της περασμένης Πέμπτης, όταν η 19χρονη ερωμένη του 34χρονου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από αυτόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η νεαρή φέρεται να υποστήριξε ότι οι δυό τους καυγάδισαν έντονα, ενώ μίλησε και για τον «άνδρα που σκότωσε ο φίλος μου στα βράχια».

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της 23ης Ιουνίου, το Αρχηγείο της Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με το τατουάζ του 50χρονου νεκρού, τα οποία ήταν από τα ελάχιστα σημεία στο σώμα του που είχαν μείνει αναλλοίωτα – λόγω των χτυπημάτων και των εγκαυμάτων που του είχαν προκαλέσει.

Σύντομα το θύμα αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του, ο οποίος ενδεχομένως έδωσε στοιχεία στους αστυνομικούς για τα άτομα με τα οποία συνδεόταν ο 50χρονος.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από οικεία του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν φίλοι και συνάδελφοί του στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου εργαζόταν το θύμα, ενώ κλήθηκε και η 19χρονη που είχε κατονομάσει τον σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό.

Μέσα σε λίγες ώρες το ζευγάρι «λύγισε» και αποκάλυψε όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της,προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπάει, με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα, το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου, ενώ στη συνέχεια τον έκαψαν.

Κατόπιν οι δράστες επέστρεψαν στην οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, ενώ την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος.

Στην προσπάθεια αυτή, τους βοήθησε μία 19χρονη. Οι δράστες εξεταζόμενοι επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, με τα οποία συνελήφθησαν.