«Βούλιαξε» η Μεγαλόπολη – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί σε τούνελ στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλά και σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην πόλη της Μεγαλόπολης αλλά και στις γύρω περιοχές.

Αρκετά υπόγεια σε σπίτια έχουν πλημμυρίσει, καθώς επίσης και καταστήματα, οικόπεδα, χωράφια. Προβλήματα υπάρχουν και σε σπίτια σε ορόφους που γεμίζουν νερά, αφού οι υδρορροές δεν προλαβαίνουν να διώχνουν τις μεγάλες ποσότητες νερού.

Τα βασικά προβλήματα εντοπίζονται στο ρέμα που υπάρχει στην περιοχή της λαϊκής αγοράς, δίπλα στον κεντρικό δρόμο και στην περιοχή του 4ου δημοτικού σχολείου.

Η ποσότητα της βροχής είναι τόσο μεγάλη που έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι της Μεγαλόπολης. Συνεργεία του Δήμου Μεγαλόπολης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αλλά οι δυνάμεις και τα μέσα που υπάρχουν δεν επαρκούν. Έχει ζητηθεί από τον Δήμο και βοηθούν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΔΕΗ.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και σε χώρους της ΔΕΗ αλλά και σε κάποια σημεία στο ορυχείο.

Στην εθνική οδό στις σήραγγες στο Ραψομάτη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία προς Καλαμάτα, γιατί έχει γεμίσει το οδόστρωμα με πέτρες και χώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο πηγαίνουν μηχανήματα για να καθαρίσουν τον δρόμο. Μέχρι να γίνει ο καθαρισμός η κυκλοφορία εκτρέπεται από την παλιά Εθνική οδό από τον κόμβο στο Αθήναιο.

[g_youtube v="7Q7WeqsuF9o"]