Μυστήριο με τη δολοφονία του 46χρονου στην Κόρινθο – Τον γνώριζε η 22χρονη που τον μαχαίρωσε;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τη δολοφονία του 46χρονου που βρέθηκε χθες μαχαιρωμένος στο κέντρο της Κορίνθου, συνελήφθησαν τέσσερις άνθρωποι.

Ανάμεσά τους και η 22χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να είναι εκείνη που του αφαίρεσε τη ζωή...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια 22χρονη Ελληνίδα από την Περαχώρα Λουτρακίου, η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κόρινθο και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επίσης, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρείς Έλληνες, δύο γυναίκες, μια 42χρονη και η 17χρονη κόρη της και ένας 30χρονος φιλικό πρόσωπο της 22χρονης και γνωστός των άλλων δύο γυναικών. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της 22χρονης, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα της ασφάλειας Κορίνθου, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου, η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον 46χρονο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 22χρονη τον τραυμάτισε θανάσιμα μαχαιρώνοντάς τον στον θώρακα.

Στη συνέχεια έφυγαν και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη και τον 30χρονο, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε πετάξει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος, ενώ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 22χρονης και της 17χρονης φέρεται να έκαναν το έγκλημα γιατί το θύμα τις παρενόχλησε.

Πληροφορίες του newsIT.gr λένε πάντως, ότι παρά την ομολογία της γυναίκας, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν εάν εκείνη γνώριζε το θύμα και αν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία με το κουζινομάχαιρο.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου...