ΕΞΕΛΙΞΗ – ΣΟΚ: Μια 22χρονη έσφαξε μέσα στη μέση του δρόμου τον 46χρονο στην Κόρινθο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ για την άγρια δολοφονία ενός 46χρονου στο κέντρο της Κορίνθου φέρνουν στο φως οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστης της ανθρωποκτονίας είναι μία 22χρονη, η οποία όχι μόνο ομολόγησε πως εκείνη μαχαίρωσε θανάσιμα τον άτυχο 46χρονο, αλλά προχώρησε και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της 22χρονης, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν πρωί Τετάρτης (22/06/2016) όταν η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον 46χρονο σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 22χρονη μαχαίρωσε στον θώρακα τον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στη συνέχεια, η 22χρονη πέταξε το μαχαίρι λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο του εγκλήματος και τράπηκε σε φυγή με τη βοήθεια της 42χρονης και τους 30χρονου.

Αμέσως, σήμανε «συναγερμός» στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.