Γεωργία Αποστόλου: Η μητέρα της ηθοποιού μιλά πρώτη φορά για τον αναπάντεχο χαμό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τη φωνή να τρέμει, την ανάσα βαριά, δάκρυα και λόγια σπαρακτικά, σαν κάθε μάνα που χάνει το παιδί της, μίλησε η μητέρα της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου για τον ξαφνικό της θάνατο, πριν από λίγες μέρες, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

«Αχ, παιδί μου… Αβάσταχτος είναι ο πόνος! Αβάσταχτος! Πώς θέλετε να αισθάνομαι; Το παιδί μου έχασα, πώς να αισθάνομαι; Δεν έχω δύναμη!», είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Σουλιώτη και την εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», η μητέρα της 43χρονης ηθοποιού, Ελευθερία.

Σε ερώτηση για τις φήμες που είχαν γραφτεί για το παιδί της, όπως το ότι παράτησε την υποκριτική και έγινε μοναχή, η Ελευθερία Αποστόλου δεν έκρυψε ότι η Γεωργία θύμωνε.

«Ανακοπή έπαθε παιδάκι μου, ανακοπή!», συνέχισε, δακρυσμένη, η μητέρα, ενώ πρόσθεσε πως η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο ήταν επιθυμία του παιδιού της: «έτσι έπρεπε, έτσι τα ήθελε! Δεν τα ήθελε τα άλλα! Και ό,τι γίνει, έτσι θα γίνει! Τα πιο απλά θα γίνουν. Δεν ήθελε κάτι άλλο, γι’ αυτό σταμάτησε κι από ηθοποιός. Έφυγε… έφυγε… Αυτή είναι η αλήθεια!».

Τέλος, η κα. Ελευθερία επεσήμανε πως η κόρη της δεν ήθελε πλέον να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και ήταν ευτυχισμένη μακριά από αυτά…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η μητέρα της ηθοποιού:

[g_youtube v="HhUm5qk-NSY"]