Παντελίδης: Τι συνέβη στο πάρκινγκ με τις κοπέλες – «Λυποθύμισε ο Παντελής»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορυφώνεται το «θρίλερ» του τραγικού δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 32χρονος τραγουδιστής – Στην εισαγγελία χθες (16/6) η μητέρα του.

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται αύριο (18/6) από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η οικογένειά του δεν έχει σταματήσει τις δικές της έρευνες, ώστε να μάθουν πραγματικά το τι συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

Η Αθηνά Παντελίδη εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (16/6) στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και υπέβαλε αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστούν εκείνοι που «έσπασαν» τους λογαριασμούς του τραγουδιστή και απέκτησαν πρόσβαση ακόμη και στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, συνεχίζει να πιστεύει πώς στη θέση του οδηγού εκείνη τη μέρα, δεν καθόταν ο γιος της. Η οικογένεια του τραγουδιστή, όπως αναφέρει η Espresso, φέρεται ότι δίνει μεγάλη σημασία στα γεγονότα που μεσολάβησαν στη διαδρομή από το πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού μέχρι τη στροφή του θανάτου στη Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πήγα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, αφότου έφυγε από τη λέσχη, ο τραγουδιστής κατευθύνθηκε μαζί με τις Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου στο πάργκινγκ του παλιού αεροδρομίου. Εκεί φέρεται ότι παρέμεινα για λίγη ώρα, αν και οι κοπέλες στις καταθέσεις τους, έχουν αναφέρει για ένα αδιέξοδο από το οποίο έφυγαν αμέσως με οπισθοπορεία, με τον 32χρονο να βρίσκεται στο τιμόνι του τζιπ.

Επίσης, η οικογένεια υποστηρίζει πώς επειδή ο Παντελής Παντελίδης είχε πιει πολύ, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ίσως λιποθύμησε και τον έβαλαν τελικά στη θέση του συνοδηγού, με τη Φρόσω Κυριάκου να αναλαμβάνει να οδηγήσει το όχημα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, (DNA κλπ), οδηγός ήταν ο 32χρονος.

Πηγή: newsbomb.gr