Συγκλονίζει ο Χάρρυ Κλυνν για τον χαμό του γιου του: «Μέσα σε έξι μήνες τον έφαγε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σχεδόν δυο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που «έφυγε» από την ζωή ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, σκηνοθέτης, ιδρυτής του «Gagarin 205» και γιος του Χάρρυ Κλυνν.

O Νίκος Τριανταφυλλίδης, μια από τις εμβληματικές μορφές της μουσικής στη χώρα μας, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα, με τον οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Freddo», οι γονείς του Νίκου Τριανταφυλλίδη, δεν κρύβουν την οδύνη τους για τον χαμό του 50χρονου γιου τους, και μιλούν για την άνιση μάχη του, με λόγια που συγκλονίζουν.

«Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε…»

Με πόνο αλλά και μεγαλείο ψυχής, ο Χάρρυ Κλυνν που άλλοτε σκορπούσε το γέλιο, αδυνατεί να πιστέψει πως ο γιος του δεν υπάρχει πλέον στη ζωή:

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά. Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».

1347_XARI_KLIN_ME_TON_GIO_TOY_NIKO_1172012.jpg

«Ο,τι και να πω για τον γιόκα μου είναι λίγο» λέει η μητέρα του Χαρίκλεια με ραγισμένη φωνή, ξεσπώντας σε κλάματα:

«Ό,τι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας».

star