ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα καραμπόλα στην Εγνατία Οδό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Εγνατία οδό μεταξύ Αλεξάνδρειας και κόμβου Κουλούρας με κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το verianet.gr, το τροχαίο ξεκίνησε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο στάθμευσε στην άκρη του δρόμου λόγω μηχανικής βλάβης και άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε σταμάτησε για βοήθεια.

Τρίτο ΙΧ που ακολουθούσε τα δυο πρώτα, προσέκρουσε στο δεύτερο αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ένα τέταρτο ενεπλάκη στην καραμπόλα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ενώ οι επιβαίνοντες των άλλων οχημάτων είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας οι οποίοι εφαρμόζουν κυκλοφοριακά μέτρα ενώ ταυτόχρονα γίνεται διερεύνηση των αιτίων του τροχαίου.

Στο σημείο έσπευσε επίσης ισχυρή δύναμη πυροσβεστικής με 2 επανδρωμένα οχήματα για το ενδεχόμενο είτε ανάφλεξης κάποιου οχήματος είτε για τον απεγκλωβισμό κάποιων εγκλωβισμένων.

Η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.