Σκυλιά επιτέθηκαν σε 50χρονο στην Κομοτηνή (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν προχθές ένας 50χρονος από την Κομοτηνή, που δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο σκυλιά, όταν τον άκουσε ο εκπαιδευτής και συνοδός σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε προχθές το βράδυ λίγο πριν τις 21:00 όταν ο εκπαιδευτής άκουσε γυναικείες κραυγές σε οίκημα εντός της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και πλησίον της υπηρεσίας του.

Όταν πλησίασε στο σημείο είδε τον άτυχο 50χρονο άνδρα να δέχεται επίθεση από δύο σκύλους 80 κιλών ο καθένας, οι οποίοι ανήκουν σε ζευγάρι που διέμενε στο οίκημα.

Ο άτυχος άντρας πήγε στο οίκημα αφού κλήθηκε από το ζευγάρι προκειμένου να επιδιορθώσει την κεραία του σπιτιού τους όμως τα δύο τετράποδα έπεσαν κατευθείαν επάνω του, με την ιδιοκτήτριά τους να προσπαθεί να σώσει τον άνδρα αλλά μάταια.

Στο σημείο έσπευσε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ και κατάφερε να τραβήξει τα δύο σκυλιά από τον άτυχο άνδρα με τη βοήθεια των Πυροσβεστών της ΒΙΠΕ.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας διακομίστηκε στο ΠΓΝΕ της Αλεξανδρούπολης με ακατάσχετη αιμορραγία και πολλαπλά βαθιά δαγκώματα, κυρίως σε χέρια και πόδια.

Ο άνδρας, χειρουργήθηκε από τους αγγειοχειρουργούς του ΠΓΝΕ με επιτυχία και αποκαταστάθηκε και η κομμένη αρτηρία του ενός του χεριού, εξέλιξη η οποία όμως δε πήγε καλά αφού παρουσίασε επιπλοκή με αποτέλεσμα να επαναληφθεί το χειρουργείο. Ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί όμως η κατάσταση παραμένει σοβαρή για την υγεία του 50χρονου.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες...

skylos2

skylos3

Σκυλιά επιτέθηκαν σε 50χρονο στην Κομοτηνή