Ανατροπή στην υπόθεση Μαυρίκου: Δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει (VIDEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Οποιος γιατρός και να τον εξέταζε, το πρώτο πράγμα που θα του επεσήμαινε θα ήταν να μην οδηγήσει» αναφέρουν στον Ελεύθερο Τύπο οι αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ σχολιάζοντας τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Μαυρίκου που βρίσκονται στην κατοχή τους.   

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας και ίσως απαντήσουν το λόγο που ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν φέρεται να αντέδρασε την ώρα της φωτιάς.   

Σύμφωνα πάντα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν κάποιες ενδείξεις και στοιχεία ότι το αυτοκίνητο του εκδότη δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ και η συντήρησή του σε συγκεκριμένα κρίσιμα σημεία δεν ήταν η ενδεδειγμένη, κάτι που φαίνεται πως έχει αποτελέσει την αιτία της πυρκαγιάς και έχει συντελέσει στη γρήγορη επέκτασή της.

Οι πραγματογνώμονες διαπιστώνουν ότι αρχικά υπήρξε διαρροή λαδιού και στη συνέχεια καυσίμου.  

Οι πραγματογνώμονες έχουν κάνει λόγο για πέντε επαφές με το διαχωριστικό τοιχίο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την τελευταία επαφή το αριστερό μπροστινό λάστιχο είχε σκάσει και η επαφή γινόταν με τη μεταλλική ζάντα, προκαλώντας σπινθήρες που πιθανόν πυροδότησαν μεγαλύτερη εστία φωτιάς.  

Tην ίδια ώρα, η μητέρα του εκδότη καταγγέλει πως ο γιος της έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Επίσης ισχυρίζεται ότι τα φάρμακα δεν τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός που τον παρακολουθούσε. 

[g_youtube v="bRknXtzbNB4"]