ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ για το μοιραίο δυστύχημα στην Αττική Οδό!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οδηγοί διερχόμενων I.X. καταγγέλλουν ότι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο τζιπ!

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα πλέον, μετά από αυτές τις καταγγελίες αλλά κι λόγω του γεγονότος ότι το μαύρο πολυτελές τζιπ που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού, ακινητοποιήθηκε ξαφνικά!

Όπως, δείχνουν οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, ο οδηγός κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

Από την άλλη πλευρά, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος όπως λέει προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Στο ΚΑΤ η σoρός του απανθρακωμένου πτώματος

Η απανθρακωμένη σoρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ εκεί μεταβαίνει και η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου για την τυπική αναγνώριση.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η σωρός είναι πλήρως απανθρακωμένη. Έτσι η σύζυγος του εκδότη, θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει τη σωρό από προσωπικά αντικείμενα. Εάν δεν καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό θα ακολουθήσει εξέταση DNA.

Διαβάστε επίσης:

EKTAKTO: Στο ΚΑΤ η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου για αναγνώριση

Κάηκε ζωντανός ο Μαυρίκος αν και πρόλαβε να βγει από τη φλεγόμενη Porsche

Ο Κούγιας επιβεβαίωσε την ταυτότητα του θύματος που κάηκε στην Αττική Οδό

Αυτός είναι ο εκδότης που κάηκε ζωντανός στην Aττική οδό! (ΦΩΤΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό

ΣΟΚ: Οδηγός κάηκε ζωντανός σε τροχαίο στην Αττική Οδό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γνωστός εκδότης ο άνδρας που κάηκε ζωντανός στην Αττική Οδό;