Πωλίνα: Το παιδί μου αντιμετώπισε ένα δικό του θέμα, έναν φόβο …

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υστερα από τέσσερις οδυνηρές ημέρες, γεμάτες ανησυχία για την τύχη του 21χρονου γιου της, που είχε δηλωθεί στις ελληνικές Αρχές και στην Europol ως αγνοούμενος, ο νεαρός φοιτητής έδωσε επιτέλους σημεία ζωής: επικοινώνησε χθες τα ξημερώματα με τη μητέρα του, βάζοντας τέλος στην ανησυχία των γονιών του, συγγενών και φίλων του πίσω στην πατρίδα.

«Το παιδί μου αντιμετώπισε ένα δικό του θέμα, έναν φόβο, και γι' αυτό δεν επιβιβάστηκε στην πτήση της περασμένης Κυριακής. Με τη βοήθεια όμως των καλών φίλων του, Ρωμανού, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένης και Τάσου, το διαχειρίστηκε όπως έπρεπε, ειδάλλως θα ήταν δύσκολο» ήταν η αινιγματική δήλωση της τραγουδίστριας, η οποία δεν μπορεί ακόμη να σβήσει τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πριν από τέσσερα 24ωρα. «Ηταν σοκαριστικό το να τον περιμένω με λαχτάρα, να φτάνει η πτήση του και το παιδί να μην εμφανίζεται. Και να πρέπει όλες αυτές τις οδυνηρές ημέρες να διαχειριστώ και το θέμα των καναλιών με τις τηλεοπτικές κάμερες, που είχαν περικυκλώσει το σπίτι» σχολίασε η Πωλίνα Μησαϊλίδου. Δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σχετικά με τον λόγο που ο γιος της δεν ενημέρωσε για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες, γεγονός που κάνει την υπόθεση περίπλοκη, αφήνοντας αναπάντητα πολλά ερωτήματα.

Δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια του Γιώργου Ταράνη στο άκουσμα των καλών νέων για τον γιο του. «Τον βρήκαμε. Ο Αποστόλης βρίσκεται στη Γλασκόβη και περιμένω λεπτομερή ενημέρωση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου» λέει στην «Espresso», με τρεμάμενη φωνή που μόλις ακούγεται, ο πατέρας του Αποστόλη και, εξαντλημένος από το άγχος, την ένταση και την ξαγρύπνια τεσσάρων μερόνυχτων, ξεσπά σε λυγμούς.

Τηλέφωνο

Ο 21χρονος Αποστόλης Ταράνης θεωρούνταν και επίσημα εξαφανισμένος από την περασμένη Τρίτη, όταν η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίσθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και δήλωσε πως το παιδί της ήταν άφαντο και το κινητό τηλέφωνό του απενεργοποιημένο. Αμέσως δόθηκε σήμα στην Eυρωπαϊκή Αστυνομία, καθώς ο νεαρός δεν βρισκόταν επί ελληνικού εδάφους, και οι έρευνες ξεκίνησαν.

Το θέμα συγκλόνισε το πανελλήνιο και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ «έπαιξε» ως πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η εμφάνισή του χθες το πρωί σκόρπισε χαρά στην οικογένειά του. «Xίλια ευχαριστώ, παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου. Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη» έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Πωλίνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στον κόσμο που της έστελνε μηνύματα συμπαράστασης.