Κοντά στο δολοφόνο της Αγραφιώτου η ΕΛ.ΑΣ. – Τα αποτυπώματα που δείχνουν το δράστη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα σημαντικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στο δράστη ή τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν ένα αποτύπωμα στο κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο του Σούπερ Μάρκετ και μάλιστα φέρεται το αποτύπωμα να ταιριάζει σε άτομο το οποίο γνώριζε η άτυχη γυναίκα και είναι στο βιβλίο των υπόπτων.

Το συγκεκριμένο άτομο μάλιστα φέρεται να γνωριζόταν με το θύμα έχοντας μάλιστα και οικονομικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποίησαν νέα έρευνα στους χώρους του υπογείου και μάλιστα με εξελιγμένα μηχανήματα, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν το επίμαχο αποτύπωμα, αλλά κι ένα νέο αποτύπωμα παπουτσιού του δράστη.

Όσον αφορά το τελευταίο εύρημα ταυτοποιείται με το πρώτο αποτύπωμα παπουτσιού του δράστη που είχε βρεθεί δίπλα στο πτώμα της άτυχης γυναίκας και κατά συνέπεια οι αστυνομικοί πια γνωρίζουν και το είδος των παπουτσιών που φορούσε εκείνη την ημέρα ο δολοφόνος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα εξέταζαν με πάσα σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας να ήταν πρόσωπο γνωστό της και για το λόγο αυτό, μόλις τον αντίκρισε στο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο δεύτερο υπόγειο, προσπάθησε να διαφύγει από το δολοφονικό κλοιό.