Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που έκλεβε σπίτια! Έβγαλε πάνω από 150.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 36χρονης Γεωργιανής, η οποία συνελήφθη στις 11 Μαΐου στην Φιλοθέη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βούλας και τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για κλοπές σε σπίτια.

Σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης.

Ειδικότερα η κατηγορούμενη, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τις αρχές Μαΐου 2016, χρησιμοποιώντας ως μέθοδο την αναζήτηση αγγελιών που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο, από ανυποψίαστους ιδιοκτήτες σπιτιών, που ενδιαφέρονταν να προσλάβουν οικιακές βοηθούς, αναλάμβανε καθήκοντα οικιακής βοηθού και την πρώτη ημέρα εργασίας της έκλεβε από τα σπίτια κοσμήματα, τιμαλφή, είδη ρουχισμού, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, διέθετε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια και άλλα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, αποκομίζοντας μεγάλο οικονομικό όφελος.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις, εκ των οποίων μία στη Βούλα, μία στην Κηφισιά και μία στο Πόρτο Ράφτη, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η κατηγορούμενη υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Lomjaria Tarchnishvili ή Lomjaria του Irakli ή Iosebi και της Manana ή Ketevan, που γεννήθηκε την 7 ή 8-9-1980 στην Γεωργία.

Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που έκλεβε σπίτια! Έβγαλε πάνω από 150.000 ευρώ