Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον παιδόφιλο του Περιστερίου – Αμετανόητος ο δράστης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού ζητώντας την καταδίκη του για το βιασμό 14χρονης που έλαβε χώρα στο σπίτι του στο Περιστέρι τον Αύγουστο του 2014 καθώς για την απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου αγοριού το οποίο επιχείρησε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του στον Κορυδαλλό, όταν και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω πριν από έναν χρόνο.

O εισαγγελέας ζήτησε ωστόσο τη μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο. «Ο κατηγορούμενος δημιουργούσε επίφαση κοινωνικών σχέσεων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους» ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός και πρόσθεσε: «Έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις.

Έχω τη βεβαιότητα ότι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανήλικους».

Ο κατηγορούμενος πάντως υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος από τη Ναύπακτο συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους. «Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της», ανέφερε για το κορίτσι το οποίο όπως υποστήριξε γνώρισε σε ένα site για ομοφυλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Για τον 13χρονο τον οποίο επιβίβασε στο βαν είπε: «Γνωριστήκαμε σε “δωμάτιο” του Facebook για ομοφυλόφιλους. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός μου αλλά μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (ερωτικά)». Αναφερόμενος στα βίντεο που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι υποστήριξε ότι είναι από προσωπικές του στιγμές και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο.

Επεισόδια στη δίκη του παιδεραστή με το βαν – Του πέταξαν μπουκάλι και τον έβρισαν

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης του 40χρονου παιδεραστή, ο οποίος συνελήφθη ένα χρόνο πριν, την ώρα που έβαζε έναν 13χρονο στο βαν του, προκειμένου να τον αποπλανήσει.

Σήμερα, σε μια από τις διακοπές της ακροαματικής διαδικασίας, συγγενείς ενός 14 κοριτσιού που φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει βιαστεί από τον 40χρονο τον Αύγουστο του 2014, επιτέθηκαν με γροθιές και μπουνιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα η ανήλικη είχε μπει στην αίθουσα την ώρα της δίκης και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι σε βάρος του 40χρονου βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Ο κατηγορούμενος στην έναρξη της διαδικασίας αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδονται.