Eπίσκεψη Πούτιν: Προσοχή! Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Αθήνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα βρίσκεται η πρωτεύουσα, ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν η οποία ξεκινά το μεσημέρι από την Αθήνα.

Για την επίσκεψή του έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, ενώ ως μέτρο πρόληψης έχουν τοποθετηθεί μηχανισμοί εντοπισμού βομβών σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα.

Οι μετακινήσεις του Πούτιν προς το κέντρο της Αθήνας θα είναι σύντομες, ενώ σύμφωνα με τα πλάνα της Τροχαίας οι δρόμοι στους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή θα αποκλείονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη διέλευση των οχημάτων του Ρώσου προέδρου.

Ειδικότερα, από τις 15.00 έως τις 17.00 θα υπάρξουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην Κατεχάκη.

Η ώρα της άφιξης του προέδρου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τοποθετείται στις 15:30 το μεσημέρι.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας από το μεσημέρι έως και τις 10 το βράδυ αναμένονται συνεχείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμοί δρόμων ενώ ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει και το πρωί του Σαββάτου , οπότε και θα αναχωρήσει για το Αγ. όρος όπου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα 1000 χρόνια λειτουργίας του ρώσικου μοναστηριού.

cnn.gr