ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ: Νομιμοποιούν την απάτη και ακυρώνουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη το “ρεσιτάλ” του κυβερνητικού θιάσου, με τη μια “επιτυχία” να διαδέχεται την άλλη!

 

Ξεδιάντροπα, επιχειρούν να αλώσουν κάθε δημοκρατική δομή του κράτους, με τελευταίο παράδειγμα την έμμεση νομιμοποίηση των πλαστών πτυχίων με τα οποία διορίστηκαν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι σε βάρος των νόμιμων πτυχιούχων αλλά και των φορολογούμενων που επί δεκαετίες πλήρωναν τους μισθούς και τις συντάξεις των απατεώνων.

 

Με αφορμή τη σκανδαλώδη τροπολογία που επιχειρεί να νομοθετήσει ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η Συνεργασία Πανεπιστημιακών και ο Πρόεδρος της κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, απέστειλαν ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

 

«Περάσαμε στην εποχή κατά την οποία διασώζονται οι κάτοχοι πλαστών πτυχίων και “καταδικάζονται” οι νόμιμοι κάτοχοι πτυχίων Δημόσιων Πανεπιστημίων.

 

Δυστυχώς όμως, σε ένα πλαστό κράτος το οποίο δίνει συγχωροχάρτι στην απάτη, δε χωρά η νομιμότητα, όπως διαφαίνεται από τις προθέσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη!

 

Το κύρος του Δημόσιου Πανεπιστημίου πλήττεται βάναυσα για ακόμα μια φορά, όπως επίσης και η αξιοπρέπεια και η νοημοσύνη των εκατομμυρίων νόμιμων πτυχιούχων.

 

Επιφυλασσόμεθα για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας, με μοναδικό στόχο τη διαφύλαξη της δημοκρατίας και της ισονομίας στον άκρως ευαίσθητο τομέα της Παιδείας και ειδικών της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.»