ΣΟΚ! Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη Ελευθερία Αγραφιώτου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεκρή βρέθηκε μετά από 34 ημέρες από την εξαφάνισή της και σε προχωρημένη σήψη η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου.

 

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε νωρίτερα το απόγευμα στο τρίτο και σκοτεινό υπόγειο του γκαράζ του σουπερμάρκετ "Βασιλόπουλος" στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Δημητρίου Ράλλη και Χατζηαντωνίου, όπου πριν μερικές ημέρες βρέθηκε το αυτοκίνητό της, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ".

 

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε πριν 12 ημέρες και κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον χώρο του δεύτερου υπογείου, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι δεν ελέγχθηκε εξονυχιστικά ο χώρος όπου υπήρχε το βεβαιωμένα τελευταίο στίγμα της.

 

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Ασφάλειας και αναμένουν ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι, αν και αυτό είναι δύσκολο να εκτιμηθεί με ακρίβεια εκ πρώτης όψεως λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η σορός της.

 

Τραγική σύμπτωση, αποτελεί το γεγονός πως μόλις πριν μερικές ημέρες πέθανε και η υπερήλικη μητέρα της, ενώ το γεγονός πως δεν εμφανίστηκε η αγνοούμενη στην κηδεία της μητέρας της που λάτρευε έκανε ακόμα πιο έντονη την πεποίθηση των συγγενών της πως κάτι κακό της είχε συμβεί...

 

Σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ταυτοποίηση της σορού της γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο πιθανολογείται πως είναι εκείνη. Το τρίτο υπόγειο δεν χρησιμοποιείτο από το σουπερμάρκετ "ΑΒ Βασιλόπουλος' και ήταν παλιό δημοτικό γκαράζ.

 

thepressroom.gr