Νεκρός βρέθηκε ο Θανάσης Τσιγάνης – Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ για τους συγγενείς του άτυχου άντρα που ενημεώθηκαν για την τραγική κατάληξη του δικού τους ανθρώπου...

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 59χρονος κτηνοτρόφος, από το Νεοχωράκι, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν στην περιοχή του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία. Ο 59χρονος Θανάσης Τσιγάνης, το Σάββατο το πρωί πήγε στη μονάδα που έχει σε περιοχή έξω από το Νεοχωράκι Αλμυρού για να ταΐσει τα ζώα του και να κάνει διάφορες αγροτικές εργασίες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και η βροχή μετατράπηκε σε έντονη καταιγίδα. Μέχρι αργά το απόγευμα εκείνης της μέρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς του ανησύχησαν και το βράδυ αφού δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Την πρώτη μέρα των ερευνών εντοπίστηκε το όχημα του κτηνοτρόφου στη θέση "Γαβράκι" σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια. Χθες, τρίτη ημέρα των ερευνών, οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο στα βράχια.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr


Ο άτυχος κτηνοτρόφος, εντοπίστηκε πνιγμένος στις 10.45 χθες το πρωί στον χείμαρρο Ξεριά και σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο που είχε το μαντρί με τα ζώα του, καθώς το νερό τον παρέσυρε μετά το Νεοχωράκι, περίπου 6 χλμ. πριν τον Αλμυρό! Η σορός του άτυχου 59χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, από ομάδα πυροσβεστών και ΕΜΑΚ, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εντοπίστηκε μέσα σε φερτές ύλες του κατέβαζε ο χείμαρρος, του οποίου η στάθμη είναι ακόμη σε υψηλό επίπεδο, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του Σαββάτου.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του άτυχου 59χρονου από τον χείμαρρο, που έφερε πολλαπλά χτυπήματα από τη διαδρομή του στο νερό, με πέτρες, κομμάτια δένδρων και λάσπης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού αρχικά και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr