Οι πρώτες εικόνες από το τραγικό τροχαίο στα Χανιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 20χρονος από τα Χανιά σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Σούδας.

Το απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, περίπου στο ύψος της διασταύρωσης των Τσικαλαριών έφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού τον οποίο έκοψε  και στην συνέχεια προσέκρουσε με τρομερή  σφοδρότητα πάνω σε έναν ευκάλυπτο.

AdTech Ad

Ο οδηγός είχε ακαριαίο θάνατο, και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τα συντρίμμια του αυτοκινήτου να σκορπίζονται σε απόσταση δεκάδων μέτρων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που πήγε στο σημείο με πέντε πυροσβέστες.

Μάλιστα ένα τμήμα του κινητήρα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση  ο οδηγός του οποίου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Επιπλέον το κάρτερ του αυτοκινήτου κατέληξε πάνω στην τζαμαρία ενός καταστήματος σε απόσταση δεκάδων μέτρων.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε στην παραπάνω gallery φαίνεται καθαρά η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ένας στύλος φωτισμού κρέμεται σχεδόν στον αέρα στηριζόμενος πάνω στα κλαδιά ενός δέντρου και συνεργείο του Δήμου πρέπει άμεσα να τον κατεβάσει.

Πηγή: flashnews.gr