Η αντίδραση της Αθηνάς Παντελίδη στις καταθέσεις, ο δικηγόρος και η δικαίωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αξιολογώντας το γεγονός-ότι δηλαδή δυο μάρτυρες κατέθεσαν στην Τροχαία, άγνωστες παραστάσεις και διαλόγους, λίγο πριν γίνει το κακό μεταξύ αυτών και της παρέας του Παντελή- μακριά από συναισθηματισμούς προκύπτει και κάτι άλλο.

Κάτι που αφορά την εκπροσώπηση της οικογένειας από τον Δικηγόρο Χαράλαμπο Λυκούδη.

Σας είχα γράψει για τον δικηγόρο από την πρώτη στιγμή. Πώς είναι μαχητής, δεν παίζει παιχνίδια, τον ενδιαφέρει η αλήθεια και κάνει κάτι που πολλοί νέοι συνάδελφοί του αγνοούν. Δεν μένει στα στοιχεία. Κάνει έρευνα. Έχει ήθος τακτική και μεθοδολογία.

Κι αυτό φάνηκε. Μπορεί μετά την απομάκρυνση του Καϊμακάκη και μετά-κάτι για το οποίο αργότερα θα σας έχω πλούσιο παρασκήνιο-η οικογένεια να φάνηκε πώς χάνει το έλεγχο, όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή.

Τι κι αν κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν «τρελή» την μάνα. Εκείνη επέλεξε έναν ποινικολόγο με δάφνες και διαδρομή. Κι αυτός ο δικηγόρος κατάφερε, όχι απλά να φέρει ασφάλεια και ηρεμία στην οικογένεια αλλά να προσφέρει με την έρευνά του στην αλήθεια.

Η χθεσινή βόμβα για τους πολλούς απλά επιβεβαίωσε το ένστικτο της μάνας. Και μάλιστα η Αθηνά για πρώτη φορά ένιωσε δικαιωμένη.

Εγώ θα πώ… μόνο αυτό… Και που είστε ακόμη… και όσοι κατάλαβαν… κατάλαβαν…

nassosblog