Αποκαλύψεις «σοκ»: Ο 20χρονος γνώριζε τους δολοφόνους του – Πυροβολήθηκε εξ επαφής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άλυτο μυστήριο παραμένει για τους αστυνομικούς η εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη το περασμένο Σάββατο (14/5) σε θαμνώδη στη Πεντέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της υπόθεσης καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο άτυχος 20χρονος, πιθανότατα γνώριζε τον/τους δολοφόνους του και δεν ήξερετι θα του συμβεί.

Αυτό συνηγορεί στο γεγονός πως ο 20χρονος είχε ακολουθήσει τους εκτελεστές του οικειοθελώς στο σημείο της δολοφονίας του, ενώ πάνω του δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης, αφού πυροβολήθηκε, αιφνιδίως, σχεδόν εξ επαφής. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Espresso», ο δολοφόνος αιφνιδίασε το θύμα του πυροβολώντας τον πισώπλατα και εξ επαφής, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στον κρόταφο, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησαν εκ νέου άλλες τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα αλλά και τον θώρακα.

Γυναίκα «κλειδί» στην υπόθεση-θρίλερ

«Μάνα, φεύγω. Πάω να δω την (κοπέλα) και κάτι φίλους».

Αυτές ήταν οι τελευταίες φράσεις του 20χρονου στις 18:00 με 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου, προς τη μητέρα του πριν φύγει από ο σπίτι και χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αυτή την κοπέλα αναζητούν οι αξιωματικοί, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι συναντήθηκαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας και αν ναι, με ποιους ήρθε σε επαφή, λεπτομέρειες για τις κινήσεις του και αν είχε κάποια αντιπαράθεση με άλλα άτομα που μπορεί να οδήγησε στη δολοφονία του.