Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Κώστα Γιαννόπουλου για τη μάχη του με τον καρκίνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει όγκο.

«Το τελευταίο διάστημα έτρεχα μέρα νύχτα ειδικά για το προσφυγικό και με τα άλλα προβλήματα που είχαμε. Νομίζαμε ότι αυτή η κούραση ήταν που με έκανε να έχω κατάπτωση, υπερκόπωση. Δεν το είχα πάει χαμπάρι και συνεχιζόταν αυτό. Μέχρι που κάποια στιγμή αισθάνθηκα ένα κάψιμο στην καρδιά και ήταν μαζί η γιατρός από το «Χαμόγελο», η παιδίατρός μας και μου λέει πρέπει να κάνεις κάτι. Ο γιατρός μας δεν με ρώτησε τίποτα, με πήγε κατευθείαν για εξετάσεις. Εκεί, στο τεστ κοπώσεως φάνηκε ότι κάτι υπάρχει και τελικά στις εξετάσεις φάνηκε ότι ο αιματοκρίτης ήταν στο 28, υπήρχε αιμορραγία και δεν φαινόταν. Αμέσως κινητοποιηθήκαμε, πήγα στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένας όγκος. Φοβήθηκα, φοβήθηκα γι’ αυτούς που με αγαπάνε, φοβήθηκα γι’ αυτά που αγαπάω, να μην τα χάσω. Όταν ξύπνησα μετά το χειρουργείο, έβλεπα κάτι οπτασίες, δεν καταλάβαινα. Ήταν όλοι εκεί».

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, προσωπικά ταρακουνήθηκα, δεν το κρύβω, αλλά την προηγούμενη μέρα που θα πήγαινα για την εγχείρηση, αισθάνθηκα την ανάγκη και ζήτησα από το Νίκο το γιο μου να φέρει την κάμερα και να μοιραστώ με όλους σας την αγωνία μου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μίλησε και για τον γιο του Ανδρέα, που αποτέλεσε το όραμα για να γίνει πραγματικότητα και να ιδρυθεί ο σύλλογος «Θα έδινα και τη ζωή μου για να είχα κοντά μου τον Ανδρέα...», τόνισε συγκινημένος.

Τέλος, ευχαρίστησε τη μητέρα του γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά στάθηκε παλικάρι και της χρωστάει την ίδια του τη ζωή. «Είναι 92 χρόνων και δεν ξέρει το πρόβλημα υγείας μου...όμως κάτι διαισθάνθηκε" επισήμανε. "Σε όλο το διάβα της ζωής πληγώθηκε, με τον Ανδρέα, που διαλύθηκε η οικογένεια μου... και τώρα θα την ήθελα κοντά μου».