«Μαύρισε» ο ουρανός στην Πάτρα: Αποχαιρέτησαν την Δέσποινα τους! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποτάμια κυλούσαν τα δάκρυα την Παρασκευή στον Άγιο Βασίλειο, όπου έγινε η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας Δέσποινας Κοσμά, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμμαθητές και συμφοιτητές είπαν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα που πάλεψε γενναία για 6 ολόκληρα χρόνια με την ασθένεια αλλά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

letkkpbrnl5734998a5f2db.jpg

Συγκινητικά ήταν τα λόγια των φίλων της και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα', Τασίας Παπαϊωάννου, η οποία είπε μεταξύ άλλων ότι γνώρισαν τη Δέσποινα όταν έφηβη ακόμα, την επισκέφθηκε ο καρκίνος. Μίλησε γι’ αυτή τη διαδρομή των έξι ετών, κατά την οποία, όπως είπε, είχε... πολλές λύπες, πολλές χαρές, αλλά πάντα τη φώτιζε το χαμόγελό της. «Αγαπημένη μας Δέσποινα θα είναι πάντα ανάμεσά μας το φωτεινό σου χαμόγελο και θα μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα», είπε η κυρία Παπαϊωάννου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr.

120516180244_4244.jpg

Απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς και η αδελφή της.

120516180245_5227.jpg

Ζητούσε φως η Δέσποινα

Συγκινητικά όμως είναι και τα posts της Δέσποινας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Το star.gr σας παρουσιάζει κάποια:

ssaok.jpg

sosasdkas.jpg

sokas2.jpg

Η άτυχη φοιτήτρια αναζητούσε... φως στην ζωή της, έναν γαλάζιο ουρανό και μια καθαρή γαλήνια θάλασσα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα τραγούδια που κατά καιρούς ανέβαζε.

feggarie.jpg

star/thebest