Θρίλερ με την εξαφάνιση 69χρονης: Βγήκε για ψώνια και δεν γύρισε ποτέ – Το αμάξι, η μαρτυρία και οι φόβοι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία χάθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητο της.

Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου στο Νέο Ηράκλειο για τις καθημερινές της υποχρεώσεις και από τότε εξαφανίστηκε…

timthumb.jpg

Οι συγγενείς της βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για να την αναζητήσουν, ενώ εξέφρασαν φόβους ακόμη και για εγκληματική ενέργεια, γιατί τελευταία κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Ελευθερία Αγραφιώτου είχε στην κατοχή της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

LOST-AGRAFIOTOU.jpg

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη βρήκε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης Αθηναίας σε υπόγειο παρκινγκ γνωστού σούπερ-μάρκετ στο Μαρούσι.

Νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο, η Ασφάλεια της περιοχής του Νέου Ηρακλείου και οι συγγενείς της Ελευθερίας Αγραφιώτου, βρέθηκαν στο σημείο.

fl1333.jpg

Το λευκό Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153, εντοπίστηκε βιαστικά παρκαρισμένο και κλειδωμένο στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ. Στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν η ζακέτα της αγνοούμενης, ένας... φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικών.

Το αμάξι αρχικά μετακινήθηκε με γερανό που μίσθωσε η οικογένεια και από την έξοδο του πάρκινγκ το παρέλαβε γερανός της Τροχαίας. Μεταφέρθηκε σε φυλασσόμενο χώρο για να ερευνηθεί από τη Σήμανση.

Η πληροφορία δόθηκε από εργαζόμενο του σούπερ-μάρκετ κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής 13 Μαΐου. Όπως είπε στο «Τούνελ», έβλεπε το αμάξι στο σημείο από τις 25 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση. Εντύπωση του προκαλέσει το γεγονός ότι τις πρώτες μέρες το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί από ένα σημείο σε άλλο.

Αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος αστυνομικών ερευνών για να αποκαλυφθεί τι κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αθηναίας, που παραμένει άφαντη.

star