Θεσπρωτία: Αυτός είναι ο 25χρονος που βρέθηκε αποκεφαλισμένος (photo)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθώς οι έρευνες στην υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί χωρίς το κεφάλι σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία συνεχίζονται, στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο φωτογραφίες του.

Τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες της αστυνομίας, κάνουν λόγο για πιθανή εμπλοκή Έλληνα στην αποτρόπαια πράξη αλλά και ενός ακόμα Έλληνα, σε παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν μεν της δολοφονίας αλλά συνδέονται με αυτή.

Αυτό σημειώνει η ιστοσελίδα paramythia-online.gr, η οποία αναφέρει επίσης ότι οι αστυνομικοί προβληματίζονται από το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε με καραμπίνακαι όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία.

Παρόλα αυτά η αλβανική «βεντέτα» ή η διαμάχη ποινικών, πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών, συνεχίζουν να είναι για την Ελληνική Αστυνομία η πιθανότερες αιτίες που οδήγησαν στη δολοφονία, χωρίς ωστόσο να εχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό κίνητρο εκδίκησης.

Ο 25χρονος Μπλένταρ Τερπολάρ (η πρώτη φωτογραφία του στη gallery είναι πρόσφατη και η δεύτερη προ τριετίας), ήταν σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του ήρθε στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η μητέρα του 25χρονου μίλησε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αλβανίας και δήλωσε πως μεγάλωσε το παιδί της με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ σημείωσε πως είχε φύγει από το σπίτι του στα 18 του. Ζήτησε δε από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν το σώμα του 25χρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει.

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν διαφωτίζουν ουσιαστικά τη σκοτεινή αυτή υπόθεση ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα.